Plotters voor CAD en GIS

Binnen de serie Canon grootformaat oplossingen hebben we een uitgebreid assortiment plotters en scanners voor de technische tekenkamer. Deze grootformaat printers zijn speciaal ontwikkeld voor de CAD- en GIS-markt en verkrijgbaar vanaf 24 inch (DIN A1) tot en met 44 inch (DIN BO).

De Canon imagePROGRAF grootformaat kleurenprinters kenmerken zich door een uitstekende printkwaliteit, hoge printsnelheid, stille werking en een eenvoudige bediening. Deze plotters beschikken over grote ‘hot-swap’ inkttanks, gepigmenteerde inkt, 2.400 x 1.200 dpi printresolutie, cloudintegratie en een gratis MS Office plugin. Wegens de nieuwe ontwikkelde LUCIA TD inkten zijn de afdrukken in hoge mate UV- en waterbestendig. Alle grootformaat oplossingen zijn HP-GL/2- en HP/RTL-compatibel en beschikken over het hoogst haalbare beveiligingsniveau. De AutoCAD printerdriver is in samenwerking met Autodesk ontwikkeld.

Als Canon Partner staan we garant voor betrouwbaarheid en deskundigheid. Met onze snelle levering en hulp bij installatie kunt u direct aan de slag. Dankzij onze eigen serviceorganisatie met landelijke dekking bent u ook na uw aankoop verzekerd van service en ondersteuning voor hoge up-time van uw systemen. Canon grootformaat oplossingen, passend binnen elke bedrijfstak en ieders budget.

Bekijk hieronder een selectie van het assortiment.

Kenmerken
 • Printers & Scanners
 • Superieure printkwaliteit
 • Bijzonder stil in gebruik
 • UV- & waterbestendige prints
 • Accounting voor kostenbeheer
 • Hoog veiligheidsniveau
 • Tweede roleenheid als optie
Download brochure
Bekijk alle plotters

Plotters voor de technische tekenkamer

  Waarom grootformaatprinterwinkel.nl

  Er is online veel aanbod met betrekking tot grootformaat print en scanoplossingen. Toch wilt u er zeker van zijn dat u uw grootformaat systeem aanschaft bij een betrouwbare en deskundige Canon partner. Grootformaatprinterwinkel.nl is powered by TRID'OR. Wij zijn door Canon Nederland erkend en gecertificeerd als verkoop en servicepartner. Wij beschikken over veel technische- & productkennis als het gaat om grootformaat oplossingen. Dankzij onze eigen serviceorganisatie met landelijke dekking bent u ook na uw aankoop verzekerd van service en ondersteuning voor hoge up-time van uw systemen.

  A0 / A1 plotters voor CAD / GIS

  Op grootformaatprinterwinkel.nl vindt u het meest uitgebreide assortiment Canon imagePROGRAF B0 (44 inch), A0 (36 inch) en A1 (24 inch) CAD / GIS plotters en scanners voor het printen, kopiëren en scannen van technische grootformaat bouwtekeningen. Naast kopen is leasen ook mogelijk. Met snelle levering en installatie.