Grootformaat printers voor grafische bedrijven

Binnen de serie Canon grootformaat printers hebben we specialistische foto printers, productie printers en poster printers. De diverse modellen beschikken over LUCIA PRO ll inkt en daardoor over een variërend maar zeer uitgebreid kleurenspectrum en uitzonderlijk nauwkeurige kleuren met uitstekende gradaties.

Deze Canon imagePROGRAF printers zijn beschikbaar van 24 inch tot en met 60 inch breedte. Daarnaast zijn de printers prettig in gebruik door hun extra grote ‘hot-swap’ inkttanks (160/330/700 ml), 500 GB harde schijf (versleuteld), gepigmenteerde inkt, ingebouwde kalibratiesensor, 2.400 x 1.200 dpi printresolutie, cloudintegratie en een gratis Print Studio Pro (t.b.v. Adobe Photoshop, Adobe Lightroom, Digital Photo Professional) plugin. Wegens de nieuwe ontwikkelde LUCIA PRO ll inkten zijn de afdrukken in hoge mate UV-en waterbestendig. De tweede roleenheid is optioneel en kan tevens als take-up unit worden gebruikt. De printers worden met middel grote inktpatronen uitgeleverd en beschikken over het hoogst haalbare beveiligingsniveau.

Als Canon Partner staan we garant voor betrouwbaarheid en deskundigheid. Met onze snelle levering en hulp bij installatie kunt u direct aan de slag. Dankzij onze eigen serviceorganisatie met landelijke dekking bent u ook na uw aankoop verzekerd van service en ondersteuning voor hoge up-time van uw systemen. Canon grootformaat oplossingen, passend binnen elke bedrijfstak en ieders budget.

Bekijk hieronder een selectie van het assortiment.

Kenmerken
 • Bekroond door Buyers Lab
 • Superieure printkwaliteit
 • Bijzonder groot kleurbereik
 • Hoge kleurconsistentie
 • Grote krasbestendigheid
 • Produceren tot 70 m²/uur
 • Printen zonder witrand
Download brochure
Bekijk alle plotters

Grootformaat printers voor de Productie- en proofingomgeving

  Waarom grootformaatprinterwinkel.nl

  Er is online veel aanbod met betrekking tot grootformaat print en scanoplossingen. Toch wilt u er zeker van zijn dat u uw grootformaat systeem aanschaft bij een betrouwbare en deskundige Canon partner. Grootformaatprinterwinkel.nl is powered by TRID'OR. Wij zijn door Canon Nederland erkend en gecertificeerd als verkoop en servicepartner. Wij beschikken over veel technische- & productkennis als het gaat om grootformaat oplossingen. Dankzij onze eigen serviceorganisatie met landelijke dekking bent u ook na uw aankoop verzekerd van service en ondersteuning voor hoge up-time van uw systemen.

  Grafische grootformaat printers

  Op grootformaatprinterwinkel.nl vindt u het meest uitgebreide assortiment Canon imagePROGRAF grafische printers voor drukkerijen en reprograven. Met een printbreedte van 24 tot en met 60 inch. Canon is hierin jaren lang toonaangevend in het printen voor hoogwaardige grootformaat documenten. Overtuig uzelf met onze proefafdrukken.