Grootformaat A0 en A1 Scanners

Als aanvulling op uw grootformaat printer zijn de imagePROGRAF scanners bedoeld om snel en eenvoudig grootformaat documenten zeer gedetailleerd en nauwkeurig te scannen, kopiëren en archiveren of distribueren. Het (grote) touchscreen display zorgt voor eenvoudige bediening van uw scan handelingen. De SingleSensor (CIS) met bi-directioneel LED-verlichtingssysteem en optische scanresolutie van 1.200 dpi zorgen voor scans van uitstekende kwaliteit. Kleuren zijn nauwkeurig en consistent.

Als Canon Partner staan we garant voor betrouwbaarheid en deskundigheid. Met onze snelle levering en hulp bij installatie kunt u direct aan de slag. Dankzij onze eigen serviceorganisatie met landelijke dekking bent u ook na uw aankoop verzekerd van service en ondersteuning voor hoge up-time van uw systemen. Canon grootformaat oplossingen, passend binnen elke bedrijfstak en ieders budget.

Bekijk hieronder een selectie van het assortiment.

Kenmerken
 • Diverse multifunctionals
 • SingleSensor technologie
 • 1.200 dpi optische resolutie
 • 19,5 inch touchscreen incl. PC
 • Max. 33 cm/sec scannen
 • PDF, PDF/A, JPEG & TIFF
 • Max. scanlengte 15 mtr
Download brochure
Bekijk alle plotters

Scanners voor de technische tekenkamer

  Waarom grootformaatprinterwinkel.nl

  Er is online veel aanbod met betrekking tot grootformaat print en scanoplossingen. Toch wilt u er zeker van zijn dat u uw grootformaat systeem aanschaft bij een betrouwbare en deskundige Canon partner. Grootformaatprinterwinkel.nl is powered by TRID'OR. Wij zijn door Canon Nederland erkend en gecertificeerd als verkoop en servicepartner. Wij beschikken over veel technische- & productkennis als het gaat om grootformaat oplossingen. Dankzij onze eigen serviceorganisatie met landelijke dekking bent u ook na uw aankoop verzekerd van service en ondersteuning voor hoge up-time van uw systemen.

  Grootformaat scanners en multifunctionals

  Op grootformaarprinterwinkel.nl vindt u het meest uitgebreide assortiment Canon imagePROGRAF grootformaat A1/A0 scanners en multifunctionals voor het printen, scannen, kopiëren en archiveren of distribueren van documenten. Met een grootformaat printer met scanner  bespaart u niet alleen ruimte, maar ook geld.