Grootformaat A1 Plotters

Binnen de serie Canon grootformaat oplossingen hebben we DIN A1-plotters (24 inch) en scanners voor de technische tekenkamer. Deze grootformaat printers zijn speciaal ontwikkeld voor de CAD- en GIS-omgeving. De printers zijn eenvoudig te bedienen, beschikken over diverse handige functies, zijn productief en zorgen voor reductie van uw afdrukkosten. Alle printers komen met volledige ondersteuning voor diverse CAD-applicaties en zijn HP-GL/2- en HP-RTL-compatibel. De gratis meegeleverde AutoCAD-printerdriver is in samenwerking met Autodesk ontwikkeld.

Als Canon Partner staan we garant voor betrouwbaarheid en deskundigheid. Met onze snelle levering en hulp bij installatie kunt u direct aan de slag. Dankzij onze eigen serviceorganisatie met landelijke dekking bent u ook na uw aankoop verzekerd van service en ondersteuning voor hoge up-time van uw systemen. Canon grootformaat oplossingen, passend binnen elke bedrijfstak en ieders budget.

Bekijk hieronder een selectie van het assortiment.

Kenmerken
 • Printers & Multifunctionals
 • Superieure printkwalliteit
 • Gratis AutoCAD printerdriver
 • HP-GL/2- & HP-RTL-compatibel
 • Gratis accounting
 • Economy modus
 • Cloudintegratie
Download brochure
Bekijk alle plotters

DIN A1 plotters voor de technische tekenkamer

  Waarom grootformaatprinterwinkel.nl

  Er is online veel aanbod met betrekking tot grootformaat print en scanoplossingen. Toch wilt u er zeker van zijn dat u uw grootformaat systeem aanschaft bij een betrouwbare en deskundige Canon partner. Grootformaatprinterwinkel.nl is powered by TRID'OR. Wij zijn door Canon Nederland erkend en gecertificeerd als verkoop en servicepartner. Wij beschikken over veel technische- & productkennis als het gaat om grootformaat oplossingen. Dankzij onze eigen serviceorganisatie met landelijke dekking bent u ook na uw aankoop verzekerd van service en ondersteuning voor hoge up-time van uw systemen.

  Grootformaat printers, scanners en plotters op DIN A1

  Op grootformaatprinterwinkel.nl vindt u het meest uitgebreide aanbod Canon imagePROGRAF A1 (24 inch) CAD / GIS plotters en scanners. Of het gaat om printen, kopiƫren of scannen van technische grootformaat tekeningen alles is mogelijk om uw documenten op A1 formaat te verwerken. Wilt u niet kopen, maar leasen, dan vertellen we u graag de mogelijkheden.