Grootformaat printers voor posters

Canon beschikt over diverse soorten poster printers waaronder ’s werelds eerste grootformaat printer met fluorescerende watergedragen pigmentinkt, de Canon imagePROGRAF GP-4000. Alle poster printers zijn ontwikkeld voor de postermarkt doordat deze randloos kunnen afdrukken op ieder formaat, over een kalibratiesensor beschikken en verkrijgbaar zijn tot en met 44 inch (DIN BO).

De printers beschikken over 7, 11 of 12 kleuren inkt. Bij de 11 kleuren printer (Canon GP-4000) zijn onder andere rode, oranje, groene, violette en de fluorescerende roze inkt opgenomen. Door het toevoegen van fluorescerend roze aan de bestaande kleuren ontstaat een uniek palet aan pastel- en sprankelende kleuren. Dat maakt dat de Canon GP-4000 printer uitermate geschikt is voor het printen van posters. Daarnaast ontving de Canon GP-4000 ’s werelds eerste “PANTONE-gekalibreerd” licentie voor “PANTONE PASTELS & NEONS GUIDE Coated”, die ook fluorescerende en pastelkleuren omvat. Daarnaast behaald de GP-4000 een dekking van 99 % bij de “PANTONE FORMULA GUIDE Solid Coated” die wordt gebruikt in een breed scala aan toepassingen, waaronder drukwerk en design, en verkregen ze een aanvullende “PANTONE-gekalibreerd” licentie.

Als Canon Partner staan we garant voor betrouwbaarheid en deskundigheid. Met onze snelle levering en hulp bij installatie kunt u direct aan de slag. Dankzij onze eigen serviceorganisatie met landelijke dekking bent u ook na uw aankoop verzekerd van service en ondersteuning voor hoge up-time van uw systemen. Canon grootformaat oplossingen, passend binnen elke bedrijfstak en ieders budget.

Bekijk hieronder een selectie van het assortiment.

Kenmerken
 • Superieure printkwaliteit
 • Bijzonder groot kleurbereik
 • fluorescerende en pastelkleuren
 • PANTONE-gekalibreerd
 • Hoge kleurconsistentie
Download brochure
Bekijk alle plotters

Grootformaat printers voor posters

  Waarom grootformaatprinterwinkel.nl

  Er is online veel aanbod met betrekking tot grootformaat print en scanoplossingen. Toch wilt u er zeker van zijn dat u uw grootformaat systeem aanschaft bij een betrouwbare en deskundige Canon partner. Grootformaatprinterwinkel.nl is powered by TRID'OR. Wij zijn door Canon Nederland erkend en gecertificeerd als verkoop en servicepartner. Wij beschikken over veel technische- & productkennis als het gaat om grootformaat oplossingen. Dankzij onze eigen serviceorganisatie met landelijke dekking bent u ook na uw aankoop verzekerd van service en ondersteuning voor hoge up-time van uw systemen.

  Grootformaat printers voor posters

  Binnen het uitgebreide Canon assortiment vindt u grootformaat printers die speciaal ontwikkeld zijn voor het afdrukken van posters. Binnen dit assortiment beschikt de Canon GP-4000 over de licentie ‘PANTONE-gekalibreerd’ waarmee een groot kleurenbereik en betrouwbaarheid wordt gegarandeerd. Neem contact met ons op en laat u overtuigen met onze proefafdrukken.