Grootformaat printers voor Fotografie & Beeldende Kunst

Binnen de serie Canon grootformaat printers hebben we specialistische foto printers voor professionele fotografen, musea, artiesten, tentoonstellingen en kunstgalerieën. Het 12-kleuren LUCIA ll PRO inktsysteem beschikt over een gigantisch kleurenspectrum en uitzonderlijk nauwkeurige kleuren met uitstekende gradaties en vol zwart.

De Canon imagePROGRAF PRO printers zijn beschikbaar van 24 inch tot en met 60 inch breedte. Daarnaast zijn de printers prettig in gebruik door hun extra grote ‘hot-swap’ inkttanks (160/330/700 ml), 500 GB harde schijf (versleuteld), gepigmenteerde inkt, ingebouwde kalibratiesensor, 2.400 x 1.200 dpi printresolutie, cloudintegratie en een gratis Print Studio Pro (t.b.v. Adobe Photoshop, Adobe Lightroom, Digital Photo Professional) plugin. Wegens de nieuwe ontwikkelde LUCIA ll PRO inkten zijn de afdrukken in hoge mate UV-en waterbestendig. De tweede roleenheid is optioneel en kan tevens als take-up unit worden gebruikt. De PRO printers worden met middel grote inktpatronen uitgeleverd en beschikken over het hoogst haalbare beveiligingsniveau.

Als Canon Partner staan we garant voor betrouwbaarheid en deskundigheid. Met onze snelle levering en hulp bij installatie kunt u direct aan de slag. Dankzij onze eigen serviceorganisatie met landelijke dekking bent u ook na uw aankoop verzekerd van service en ondersteuning voor hoge up-time van uw systemen. Canon grootformaat oplossingen, passend binnen elke bedrijfstak en ieders budget.

Bekijk hieronder een selectie van het assortiment.

Kenmerken
 • Superieure printkwaliteit
 • Bijzonder groot kleurbereik
 • Grote krasbestendigheid
 • Prachtige zwarting
 • Printer zonder witrand
 • Gratis Photoshop plug-in
 • Mac & PC compatibel
Download brochure
Bekijk alle plotters

Grootformaat printers voor fotografie & beeldende kunst

  Waarom grootformaatprinterwinkel.nl

  Er is online veel aanbod met betrekking tot grootformaat print en scanoplossingen. Toch wilt u er zeker van zijn dat u uw grootformaat systeem aanschaft bij een betrouwbare en deskundige Canon partner. Grootformaatprinterwinkel.nl is powered by TRID'OR. Wij zijn door Canon Nederland erkend en gecertificeerd als verkoop en servicepartner. Wij beschikken over veel technische- & productkennis als het gaat om grootformaat oplossingen. Dankzij onze eigen serviceorganisatie met landelijke dekking bent u ook na uw aankoop verzekerd van service en ondersteuning voor hoge up-time van uw systemen.

  Grootformaat fotoprinters voor fotografie en kunst

  Op grootformaatprinterwinkel.nl vindt u het meest uitgebreide assortiment Canon imagePROGRAF PRO fotoprinters met een printbreedte van 24 tot en met 60 inch. Canon is hierin jaren lang toonaangevend in het printen voor hoogwaardige grootformaat foto`s en kunstwerken. Overtuig uzelf met onze proefafdrukken.